26 juni 2015

Abrikozen feest in Rivesaltes bij Canet Plage

Nog even en het seizoen voor de abrikozen is op het hoogtepunt. In Rivesaltes vieren ze dat met FĂȘte de l'Abricot. Rivesaltes ligt op 15km van Canet Plage waar ons rolstoeltoegankelijke appartement zich bevind.
Kom genieten van dit verse fruit, de Franse keuken, lokale wijn en de gastvrijheid van de Catalanen.

Meer informatie over het appartement op de website van Gehandicapten.com 


07 juni 2015

Almere City Run

Almere CityRun. Hardlopen is niet mijn idee van een aangenaam tijdverdrijf. Maar ik heb wel een aangenaam appartement met ontbijt in de aanbieding. Almere City Run. Kom kijken of doe mee. Inschrijven kan nog tot 18.00 uur. Hier een link naar de website van Almere City Run. 

Appartement Almere, Almere City Run












Het appartement heeft 1 slaapkamer, een volledige badkamer en een gecombineerde keuken woonkamer. De keuken is uitgerust met onder andere een vaatwasser. En de badkamer heeft een douche, een toilet en een wastafel. Handdoeken liggen klaar bij aankomst. Bedden zijn opgemaakt. En na vertrek wordt er gewassen en schoongemaakt.
Maak er een lang weekend van en bezoek het winkelcentrum van Almere dat op de tweede plaats staat van winkelcentra in Nederland.

Prijs € 99 per nacht voor 2 personen. Een derde persoon kost € 10 extra. Ontbijt kan geserveerd worden in het appartement en kost € 7,50 per persoon.