02 januari 2013

Nieuwsbrief 2013

Het jaar 2012 is voorbij. Een nieuw jaar is begonnen. Gehandicapten.com / WheelchairThailand wilt u met deze nieuwsbrief op de hoogte brengen van de nieuwtjes in 2013.

Pool villa Si Daeng (rood)
In maart 2012 hebben we een tweede pool villa aangekocht. Deze pool villa is na een verbouwing en renovatie geheel rolstoeltoegankelijk. De moderne strakke inrichting met kunst van lokale kunstenaars geeft een eigentijds karakter aan de woning met een Thais randje.

Coconut Grove, Soi 102, Hua Hin, Thailand.
De vakantiewoning heeft 3 rolstoelgeschikte slaapkamers en twee badkamers met inrijdouche. Elke slaapkamer is voorzien van een hoog laag bed. En ook in de badkamers zijn verschillende voorzieningen aangebracht. Meer informatie op onze website www.gehandicapten.com
Deze luxe villa met privé zwembad ligt op 30 meter van de andere rolstoelgeschikte vakantiewoning. In beide woningen tezamen kunnen 12 volwassenen verblijven waarvan 8 in een rolstoel. Dus vriendengroepen, meerdere families tegelijk of instellingen kunnen nu ook genieten van de luxe en service met een Thaise glimlach van Gehandicapten.com.


Verandering Pool villa Si Khiao (groen)
Het gastenboek in deze vakantiewoning bevat ervaringen van gasten. Deze ervaringen gebruiken wij voor het optimaliseren van de aanpassingen en hulpmiddelen. We luisteren naar onze gasten en hebben en aantal veranderingen c.q. verbeteringen aangebracht.
Zo is er een nieuwe zwembadlift gemonteerd. De vorige was na 5 jaar trouwe dienst aan vervanging toe. Deze zwembadlift is voorzien van een comfortabel stoeltje met opklapbare armleuningen. Dit stoeltje kan op hoogte gebracht worden van de zittinghoogte van een rolstoel.
In de badkamer is een nieuwe uit Europa geïmporteerde wastafel gemonteerd. Deze wastafel speciaal voor rolstoelgebruikers ontworpen is voorzien van een één hendel mengkraan met lange hendel. Hierdoor kunnen ook mensen met een slechtere hand/armfunctie makkelijker gebruik maken van de wastafel.

Op het bureau bij de computer is een printer geïnstalleerd, die door gasten gebruikt mag worden.

Hulpmiddelen
Het assortiment hulpmiddelen is ook uitgebreid. Naast de al aanwezige mechanisch bedienbare tilliften kunnen gasten ook beschikken over elektrische tilliften. Met clip of met lus bevestiging, met tweepunts- of vierpuntsjuk.
Strandrolstoelen bij Gehandicapten.com, Hua Hin, Thailand.
Een grotere keus is er ook in strandrolstoelen. Zo is bijvoorbeeld de hiernaast afgebeelde strandrolstoel toegevoegd aan het assortiment hulpmiddelen.


 

 


Scootmobielen
Veel gehandicapten reizen in hun handbewogen rolstoel uit angst dat hun scootmobiel stuk gaat in het vliegtuig. In Hua Hin bestaat nu de mogelijkheid om scootmobielen te huren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met wheelchairthailand@gmail.com  Gasten van Gehandicapten.com krijgen 10% korting bij onder vermelding van "Olarit".

Personeel
Naast een algemene manager, een huishoudster in Pool villa Si Khiao en een schoonmaakster voor het appartement Tira Tiraa heeft Gehandicapten.com nu ook een vaste huishoudster voor pool villa Si Daeng. En misschien nog wel belangrijker een vaste chauffeur op de rolstoelbus. Deze chauffeur is dagelijks beschikbaar voor luchthaventransfers, tours en trips.

Meer informatie is beschikbaar op onze websites en/of via onze sociale media. De links staan naar de verschillende bronnen staan hieronder.
Bij vragen of behoefte aan meer informatie kunt u contact opnemen met info@gehandicapten.com

Website NL                 http://www.gehandicapten.com

Website DE                 http://www.behinderten.eu

Website GB                 http://www.wheelchairaccessibleholidayhomesfordisabledpeople.com

Website FR                 http://www.handicapes.eu

Website NL/GB          http://www.tiratiraa.nl

Blog EN                       http://wheelchairthailand.blogspot.com

Blog NL                       http://vakantie-gehandicapten.blogspot.com

Transfer/trips           http://wheelchair-thailand-tours.weebly.com/index.html

Twitter                       http://twitter.com/gehandicapten

Youtube                       http://www.youtube.com/user/WheelchairThailand

Picasa                          https://picasaweb.google.com/108872149653766238486

Facebook                     http://www.facebook.com/wheelchairthailand

Facebook                     http://www.facebook.com/Gehandicapten

Geen opmerkingen: