28 maart 2011

Ervaringen van gasten in appartement Tira Tiraa

9 Februari 2011
Appartement Tiraa Tiraa en de aangepaste auto voor transfer en uitstapjes van Gehandicapten.com.

Een van onze gasten schreef ons over hun ervaringen in rolstoeltoegankelijk appartement Tira Tiraa in Hua Hin en hun korte verblijf in Bangkok. We willen jullie dit niet onthouden. Wij zijn behulpzaam geweest bij het plannen van haar reisschema in Bangkok en vervolgens tips gegeven over de bezienswaardigheden in Hua Hin en omgeving.

Hallo Jan en Hanneke,

We zijn afgelopen zaterdag morgen weer veilig op Nederlandse bodem aangekomen! We hebben genoten van de tijd in Thailand en mooie dingen gezien. Jullie appartement is echt fantastisch en jullie hebben echt aan alles gedacht. Het land is redelijk tot goed te doen met rolstoelen en de hulp van de Thaaise inwoners is hartverwarmend. Lukt iets niet dan staan er binnen de kortste keren 6 man om je stoel o je te tillen. Pannida en Fonn zijn lieve vrouwen die dag en nacht voor je klaar staan, vooral met Pannida hebben we erg veel lol gehad. De taxi was uitstekend geregeld en de chauffeurs hebben echt hun best gedaan met helpen waar nodig.

De overgang van het drukke Bangkok naar het relatief rustige Hua Hin was heerlijk. Je moet er toch niet aan denken om je iedere dag in het drukke verkeer van Bangkok te moeten begeven! Het hoogte punt van de vakantie waren toch de olifantjes, beetje jammer dat ze allemaal kunstjes moeten doen, maar ja daar kijken we dan maar doorheen!

Bij deze dus bedankt voor al jullie hulp met het reisprogramma en de geweldige organisatie! Het is zeker een wens om nogmaals terug te gaan, maar dan richting het noorden van Thailand... Thailand smaakt naar meer!

We hebben nog sjorbanden achtergelaten die eventueel te gebruiken zijn voor de pick up taxi, zeker met handstoelen en een slechte zitbalans zit je hier erg instabiel in. Dus die zijn te gebruiken voor de volgende vakantiegangers...


Groetjes Jeroen, Joke en Petra

Ook bij het plannen en uitvoeren van een reis en verblijf in het noorden van Thailand kan Gehandicapten.com behulpzaam zijn.

Geen opmerkingen: