23 maart 2011

Hua Hin Drijvende markt in wording.

Februari 2011
Hua Hin Drijvende markt.

Enige tijd geleden maakte JR ons erop attent dat Hua Hin zijn eigen drijvende markt krijgt vlakbij zijn huis. Tijdens een rondrit in de aangepaste auto van Gehandicapten.com zagen we aan het begin van Soi 112 de borden die naar de drijvende markt verwezen en we besloten om deze maar eens te volgen.

Soi 112 ligt ongeveer 5 km zuidwaarts vanaf het centrum van Hua Hin. Vervolgens moesten we 5 km rijden op Soi 112 om bij de in aanbouw zijnde drijvende markt te komen. Helaas lag het huis van JR toch nog 6 km vanaf deze in aanbouw zijnde attractie. Pool villa Coconut Grove, aangepast voor rolstoelen, op Soi 102 ligt op 5 km afstand. In de direct omgeving ligt alleen het bedrijf Arrow wood waar de meubels van het rolstoeltoegankelijke Appartement Tira Tiraa gemaakt zijn. Hoe je het ook bekijkt je hebt altijd een aangepaste taxi nodig om er te komen.

Dat er een drijvende markt komt in Hua Hin kan natuurlijk een leuke toeristische attractie zijn. Alleen of deze ook rolstoeltoegankelijk wordt is nog maar de vraag. De website geeft hierover geen duidelijkheid. Uiteraard brengen we u op de hoogte als we meer informatie hebben over de toegankelijkheid.

Geen opmerkingen: