19 april 2012

Hongarije, goedkoopste vakantieland Europa

Bron De Telegraaf, 18 april 2012.
Hongarije is niet het eerste land waar je aan denkt als vakantiebestemming. Toch is er veel voor te zeggen om hier een keer op vakantie te gaan.

Het is volgens nevenstaande garfiek het goedkoopste vakantieland in Europa. Het levensonderhoud is 51% goedkoper dan in Nederland. Boodschappen zijn dus te koop voor minder geld.

Velence, Hongarije ligt op 1400 km van Almere. Net zover als de Cote d'Azur in Frankrijk.

Met de auto rijd je comfortabel over de Duitse en Oostenrijkse snelwegen naar de grensovergang Hegyeshalom. De tolgelden in Oostenrijk en Hongarije liggen beduidend lager dan in Frankrijk.

De brandstofprijzen liggen op hetzelfde niveau als Nederland. Duitsland is duurder, maar in de steden aanmerkelijk goedkoper. Hetzelfde geld in Oostenrijk.  En ook in Hongarije is het in de steden en dorpen goedkoper tanken.

Prijsbewust op vakantie voor gehandicapten kan dus. De aangepaste vakantiewoning in Velence, Hongarije is nog beperkt beschikbaar in 2012. Dus wees snel en ga dit jaar goedkoop op vakantie. Dan zetten wij het gratis welkomstpakket alvast klaar.

2 opmerkingen:

Vakantie checklist zei

Veel nuttige tips en zaken die ik op mijn checklist kan zetten voor mijn checlist kan zetten voor mijn trip naar Hongarije.

WheelchairThailand zei

Bbedankt voor deze reaktie.