19 april 2015

Eten in Frankrijk, Canet Plage

Eten. Voor de één een dagelijks genot, voor de ander een frustratie. Maar genieten van eten in Frankrijk kan men zeker. En of dit nu in een restaurant is of een afhaalmenu. Beiden zijn vaak zeer smakelijk.

In Canet Plage kan men kiezen uit een groot aantal restaurants. Van een heerlijke lokale Catalaanse cuisine tot de alom bekende, verfoeide en verheerlijkte M. Uit eten in Frankrijk de normaalste zaak van de wereld. In de zuidelijke landen wordt vaak in een restaurant gegeten. De restaurants bieden vaak een menu aan tegen een zeer redelijke prijs. Het prijsniveau ligt lager dan in Nederland.

De kwaliteit van het eten in Canet en Roussillon is over het algemeen goed te noemen. Kwaliteit naar prijs wordt zeker geboden. De restaurants die meer bieden zitten op gezette tijden snel vol.

Daarnaast zijn er redelijk veel mogelijkheden om kant en klaar maaltijden mee naar huis te nemen, zoals paëlla, gegrilde kip, pizza, quiche, enz.

Hier een greep uit de mogelijkheden. Alle restaurants zijn rolstoeltoegankelijk, maar hebben niet allemaal een rolstoeltoilet.

  • Le Bouchon Catalan, Catalaanse specialiteiten restaurant, 18 avenue de la Méditerranée, 66140 Canet Plage, Tel: 33 (0)4 68 73 37 16
  • Le Jardin de Mogador, Orientaalse specialiteten, 25 avenue du Canigou, 66140 Canet Plage, Tel: 33 (0)4 68 80 02 13
  • Le Mar i Buddha, Franse keuken, mooi gelegen aan de wandelpier, La Jetée, Port de Canet, 66140 Canet Plage.
  • Les Dunes Marines, visrestaurant en take-away in het pand ernaast, 42 avenue de la Méditerranée, 66140 Canet Plage
  • Pizzeria Rimini, 4 boulevard de Catalogne, 66140 Canet Plage 
Afhaalmaaltijden in Canet en Roussillon, Canet Plage, Frankrijk.

1 opmerking:

Ben zei

Beste Gehandicapten op vakantie blogger,

Allereerst complimenten voor prettige van schrijven, leest heerlijk weg! Ook het onderwerp is natuurlijk heerlijk, goed om te zien dat jullie mensen met een beperking handvatten proberen te bieden.

Als iedereen probeert mee te denken met elkaar zou de wereld er een stuk beter uit zien, ongeacht of het oplossingen als een aangepaste keuken (rolstoelkeuken) of aangepaste badkamer betreft, of het meedenken in reizen met een rolstoel!

Bij Ben Hoppenbrouwers keukens in Zundert doen we in ieder geval dagelijks ons best om echt een verschil te maken door oplossingsgericht te denken op gebied van aangepaste keukens, aangepast sanitair en de juiste zorghulpmiddelen voor mensen met een fysieke beperking. Wij blijven dit blog in ieder geval met veel plezier volgen, mochten jullie geïnteresseerd zijn om te kijken wat wij doen? Kijk dan eens op www.bhkeukens.nl

Succes met het blog!

Vriendelijke groet,
Ben Hoppenbrouwers Keukens Zundert