10 september 2010

Aangepast appartement, Last-minute Zuid Frankrijk

Mei 2009.
Canet en Roussillon, Canet Plage.
Zuid Frankrijk.

De regen in Nederland zijn wij al weer lang beu. En we zijn niet de enige. Met de afgelopen natte augustusmaand achter ons is genieten van een mooie nazomer extra verleidelijk. Daarom hier een unieke kans om met 20% korting op de vermelde prijs te verblijven in dit rolstoeltoegankelijke appartement.

Het appartement op de begane grond ligt in Canet Plage op 700 meter van de Middellandse Zee. Het is geschikt voor maximaal 6 personen, heeft twee slaapkamers, een aangepaste badkamer, een aangepast toilet en een grote tuin met ruim terras. Een achteringang grenzend aan onze prive parkeerplaats geeft eenvoudig toegang tot de tuin behorende bij dit appartement.
Hulpmiddelen en linnengoed is aanwezig en mag door de gasten gratis gebruikt worden.
Een beheerder verwelkomt u en zal u wegwijs maken.

Voorzieningen zoals bank, postkantoor, restaurants, supermarkten, boulevard, markt, e.d. liggen allemaal op loopafstand.

Canet is bereikbaar met auto, trein en vliegtuig. Aangepast vervoer kan geregeld worden. Eenmaal op de plaats van bestemming kan de auto blijven staan omdat alles lopend bereikbaar is.

Voor meer informatie en/of reservering schrijft u een email naar info@gehandicapten.com onder vermelding van dit Blogbericht. De aanbieding geldt tot 13 november 2010.

Tot ziens in La Douce France.

Geen opmerkingen: