05 september 2010

Aangepaste villa, last minute aanbieding

12 februarie 2005,
Luchthaven Schiphol.
Eerste keer in 2005, nu routine.

Drie dagen geleden zijn we vertrokken voor een volgende vakantie. We reizen naar Thailand ter ere van de tachtigste verjaardag van een goede Nederlandse vriend. Hij is Korea veteraan en woont nu in Hua Hin met zijn Thaise vrouw.

In Hua Hin is het erg rustig sinds het uitbreken van de rellen in Bangkok. Ten onrechte denken wij. Toen en ook nu is Hua Hin zoals het was voor de rellen. Logisch, want hier woont de Koninklijke familie. Het enige verschil is het aantal toeristen. Zij blijven weg. Het gevolg is dat de Thaise locale bevolking zijn baan verliest en slechts een klein deel een minimale uitkering (30% van het laatst verdiende loon) krijgt voor een zeer korte tijd (3 maanden). Hierna hebben ze geen inkomen meer om hun familie te onderhouden. En dan beginnen de echte problemen.

Om elke inspanning die in Thailand gedaan wordt in de toeristische sector te ondersteunen bieden wij onze rolstoeltoegankelijke villa Coconut Grove aan met 20% korting tot 3 november 2010. Om van deze aanbieding gebruik te maken is alleen een mailtje naar info@gehandicapten.com genoeg. Verwijs naar dit Blogbericht en reserveer een verblijf van minimaal 10 nachten voor maximaal 6 personen. Meer informatie omtrent de villa staat op deze website.

Geen opmerkingen: