18 juni 2011

Ervaringen gasten aangepaste villa met zwembad

18 Juni 2011
Villa Coconut Grove

Sinds 2007 verhuren we deze rolstoeltoegankelijke villa met prive zwembad. De villa staat in Hua Hin, Thailand en sindsdien hebben we veel gasten mogen ontvangen. Hun ervaringen, welke ze opgeschreven hebben in ons gastenboek, willen we delen met mensen die mogelijk geinteresseerd zijn in een verblijf in deze aangepaste vakantiewoning. Hier een drietal ervaringen.1
Beste Jan en Hanneke,
We hebben hier drie weken met ons gezin doorgebracht. Het was ons eerste bezoek aan Thailand, wat een hele belevenis is geweest! Jullie huis voldeed aan alle aanpassingen en comfort. Er is enthousiaat gebruik gemaakt van het zwembad bij het zonnige weer. U heeft ons fantastisch geholpen bij de uitstapjes die we hebben gemaakt. Ze heeft vaak heerlijke Thaise maaltijden voor ons gemaakt. We vonden haar een heel prettig iemand om in en om huis te hebben.
De aanbevolen uitstapjes, die hiervoor beschreven staan, hebben we allemaal gedaan en deze waren erg de moeite waard!
We vonden het een mooie ervaring in een land waarin je omgeven wordt door prachtige natuur en altijd vriendelijke mensen.
Groeten, Fam. van A.

2
Beste Jan en Hanneke en alle andere gasten,
De afgelopen drie weken zijn werkelijk voorbij gevlogen! Al vanaf de eerste minuut op Thaise bodem merkten we dat we in een totaal andere wereld terecht waren gekomen. Vriendelijke mensen, geen haast, heerlijk weer en chaotisch verkeer. We zijn goed ontvangen door de huishoudster die ons de afgelopen weken mooie plekejs heeft laten zien. Erg mooi vonden we: de grote Boeddha, Pa La U, olifantenritje, Sam Roi Yot, diverse tempels en Khao Takiap. Daarnaast vonden we de nightmarket erg leuke shopplek. (wel afdingen!) Enkele keren zijn we ook naar het strand geweest bij de Bleu Wave. De meiden hebben besloten om een motorbike te huren. Niet duur en handig voor vervoer, boodschappen doen en het verkennen van Hua Hin. We hebben genoten van het ruime huis dat van alle gemakken voorzien was. We hebben veel genoten van het zwembad waar D. niet meer uit te slaan was (heerlijk voor haar benen).
Ondanks dat het soms lasting is om met de huishoudster te communiceren was ze een goede en aardige hulp. De cultuur sprak ons ook erg aan (2 thaise CD's mee naar huis genomen). Kortom: we hebben een top vakantie gehad en hopen nog een keer terug te komen!
Groetjes, D, J, E, A en H uit Deurne

3
Dag Jan en Hanneke,
Wat een geweldig verblijf hebben we in jullie vakantiehuis gehad. De rustige plek en de fantastische voorzieningen maken het huis een oase in een prachtige en hectische Thaise omgeving.
Het meest genoten hebben we van het zwembad, op alle tijden van de dag. Oe heeft ons geweldig ondersteund. De communicatie is af en toe nog wel moeilijk, maar ze doet alles met haar hart en onze zoon T. is dol op haar. We zullen het huis zeker aanbevel en komen zeker terug. Groeten van H, P en T.

Om privacy redenen geven we slechts de initialen van de namen van onze gasten. Wilt u meer weten over deze toegankelijke vakantiewoning met prive zwembad met zwembadlift en huishoudster dan kunt u via email contact opnemen.

Geen opmerkingen: