22 mei 2011

Gratis kaartjes in aangepaste vakantie woning.

5 Mei 2011
Velence, Hongarije

Tien jaar geleden begon Gehandicapten.com met het verhuren van aangepaste vakantiewoningen. Velence, Hongarije was de eerste vakantiewoning. Sindsdien zijn er op verschillende mooie lokaties rolstoeltoegankelijke vakantiewoningen toegevoegd. Vanwege dit jubileum geven we aan alle gasten een cadeau.

In Velence, Hongaijre trakteren we alle gasten op gratis toegangskaartjes voor het Spa en Wellness centrum. Dit centrum heeft verschillende zwembaden, termaalbaden, sauna's, een restaurant en een kinderbad. Massages, een schoonheidsbehandeling of een pakking is hier ook mogelijk. Daarna kan de hele familie lekker relaxen aan de oever van het meer op de ligbedden en genieten van het uitzicht. Kinderen kunnen lekker spelen op de speelattributen.

Het wellness centrum is volledig rolstoeltoegankelijk. Het heeft een oprit naar de ingang, parkeerplaatsen voor gehandicapten, een kleedhokje en een aangepast toilet met douche voor mensen in een rolstoel. Er is helaas geen zwembad lift. Maar ze hebben we wel een lift naar de eerste verdieping waar meer sauna,s, stoomcabines en termaalbaden wachten.

En mocht je op zoek zijn naar ee goede aangepaste vakantiewoning voor gehandicapten dan is onze vakantie bungalow misschien iets voor jou. Klik hier voor een video van ons vakantiehuis.

Geen opmerkingen: