05 mei 2011

Hongarije, ervaringen in een aangepaste vakantiewoning.

4 Mei 2011
Velence, Hongarije

Ter voorbereiding van het nieuwe verhuurseizoen hebben we een tijdje doorgebracht in onze rolstoeltoegankelijke vakantiewoning in Velence, Hongarije. De gelijkvloerse bungalow is weer helemaal op en top in orde voor de ontvangst van onze gasten.

In het gastenboek staan de ervaringen van de gasten van vorig jaar. Hier een kleine selectie van hun ervaringen.

8-5-2010 Fam. Schelling: We hebben een schitterende week gehad. Elke dag zon met uitschieters naar 28 graden. Het huisje voldeed aan onze wensen. We willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor deze week.

14 mei 2010 Maurice en Yvonne: We hebben er weer een week opzitten. Al rekenend is dit ons tiende verblijf. We zijn iedere keer weer onder de indruk van het klimaat. Zoals jullie weten genieten we ieder jaar weer van jullie mooie huis. Ook blijkt het eten hier weer ieder jaar fantastisch. Het huis zag er superschoon uit en de bedden waren al keurig opgemaakt. Er stond het nodige lekkers klaar. We waren weer helemaal "thuis".

19 Juni 2010 Jan, Corry, Ron en Inge: We hebben het erg naar onze zin gehad. Het huisje is prachtig en goed verzorgd, heerlijk zwembad. Ook genoten van de omgeving en het klimaat, mooi groen, aardige mensen. Het eten was heerlijk aan de overkant van de weg, Aranykut.

13 Augustus 2010  Liesbeth, Ton en Roland: De weken zijn voorbij gevlogen. Het huis is prima aangepast met goede bedden, tuinset, vaatwasser en andere voorzieningen zoals internet, satellietontvangen en fietsen. En natuurlijk het zwembad. We hadden steeds prachtig weer en hebben diverse uitstapjes gemaakt.

28 Augustus 2010 de Pontjes: Het was fijn om hier weer te zijn. In 2008 waren we hier namelijk ook. Het was vertrouwd en het lijkt alsof we weer "thuis" gekomen zijn. Fantastisch huis en aanpassingen. Heel veel succes verder en een grote groet.

17 September 2010 Tom en Marjolein: We hebben genoten van de 2 weken hier, hoewel het weer niet echt meezat. Tips voor een regenachtige dag het Spa/Resort/Subtropisch zwembad wat overigens rolstoeltoegankelijk is. Verder is het outlet shopping center bij Boedapest een aanrader. Tropicarium is ook leuk. Verdere aanraders het Balatonmeer, Boedapest met de Citadella, Heldenplein, Vissersbastion. Erg indrukwekkend.

Wilt u meer informatie over deze vakantiewoning neem dan contact op met info@gehandicapten.com

Geen opmerkingen: