28 oktober 2011

Hongarije, hond / huisdier in aangepaste vakantiewoning

Hongarije
Hongaarse hondenrassen
  
Hongarije kent verschillende nationale hondenrassen. De meest bekende is de Kuvasz.
Naast de Kuvasz kent Hongarije nog de volgende rassen.
Komondor, Puli (zie foto), Pumi, Mudi en Vizla.
Alleen de Vizla is een jachthond, de andere honden zijn herdershonden en worden gebruikt voor het drijven en beschermen van schapen en koeien.

Maar belangrijk is natuurlijk of je jouw favoriete hondenras mee mag nemen naar een aangepaste vakantiewoning.

Ten eerste moet je goed geïnformeerd zijn over de benodigde papieren en inentingen. Een dierenarts weet precies wat vereist is en kan jouw huisdier de juiste injecties geven.
Ten tweede moet je hond veilig mee kunnen reizen in auto, trein en / of vliegtuig.
Ten derde moet je toestemming hebben van de huiseigenaar. In de rolstoelgeschikte vakantiewoningen van Gehandicapten.com mag altijd één huisdier mee. Ook onze hulphond ( zie foto ) mag mee naar Hongarije. Het is haar thuisland en we denken dat ze dit altijd weet als ze hier weer aankomt.
Het vakantiehuis in Hongarije ligt op een goede lokatie voor huisdieren. Er is voldoende groen in de omgeving voor het uitlaten van en wandelen met honden. En het Velencemeer bij Velence is een ideale plaats om je hond lekker te laten zwemmen. Daarna kan de hond lekker opdrogen in de omheinde tuin.

Dus hulphonden zijn niet alleen welkom in de rolstoeltoegankelijke vakantiewoning in Hongarije maar ook in de andere vakantiehuizen van Gehandicapten.com in Frankrijk en Thailand.Geen opmerkingen: