23 oktober 2011

Brussel / Bruxelles naar Bangkok met Thai Airways


Met ingang van 17 November 2011 start Thai Airways met rechtstreekse vluchten van Brussel / Bruxelles naar Bangkok en terug. Dit is zeker interessant voor gehandicapte reizigers vanuit het zuiden van Nederland, Limburg, Brabant en Zeeland. Maar ook voor de Belgische minder valide reiziger kan een rechtstreekse vlucht vanuit België goed van pas komen. Rolstoelgebruikers, gehandicapten en mindervaliden hoeven dus niet meer een lange autorit te maken naar de luchthaven van Amsterdam Schiphol Airport.
Vliegtickets kosten tussen de € 934 en € 1347 in November en December 2011 afhankelijk van de gewenste klasse en flexibiliteit.
De vlucht naar Bangkok vertrekt om 13.00 uur en komt in Bangkok aan om 6.20 uur locale tijd. De duur van de vlucht is ongeveer 11 uur.
Vertrek vanaf Brussel Zaventhem. Aankomst op Bangkok Suvarnabhumi.

Voor meer informatie is hier een link naar de website van Thai Airways.
Voor vliegen met een elektrische rolwagen, een scooter, scootmobiel of rolstoel raden wij u aan op dit blog verder te lezen. Er staan verschillende berichten over vliegen met een elektrische rolstoel of scootmobiel. Volg deze link voor meer informatie.

Geen opmerkingen: