24 december 2013

Aangepaste rolstoeltoegankelijke vakantiewoningen

Elk jaar weer komt de vraag. Waar gaan we dit jaar naar toe op vakantie? De keuze is reuze, maar ook heel moeilijk. Want ook al vraag je alles wat je wilt weten soms kom je gewoon voor verrassingen te staan.

Rolstoeltoegankelijk is een begrip dat ruim genomen wordt. Soms is het huis gelijkvloers, maar ligt het boven op een berg, heeft het een grindpad of toch net een grote opstap het huis in. Dit zijn situaties die je niet wilt. Je bent moe van de reis en je wilt eigenlijk lekker even relaxen, een drankje drinken en bedenken wat je later op de dag wilt eten.

Aangepaste vakantiewoning, Velence Hongarije
Bungalow Szabadsag,
Velence, Hongarije
Gehandicapten.com / WheelchairThailand Hua Hin laat zien waar je terecht komt. Niet alleen het huis, maar ook de locaties. Wij, Jan en Hanneke, laten het zien met foto's, films, Google Maps, enz. We verzamelen informatie over de omgeving. Niet alleen over wat er te doen en te zien is, maar ook toegankelijkheidsinformatie. En ook dit laten we zien met alle Sociale Media die wij gebruiken, zoals Facebook, Blogger, Twitter en Google+.
Pool villa Rood, Hua Hin, Thailand
Pool villa Si Daeng,
Hua Hin, Thailand
De vakantiewoningen zijn rolstoelgeschikt, omdat ik er zelf ook moet kunnen verblijven. Kijk eens naar mij. Ik ben ervaringsdeskundige sinds mijn kindertijd. Door een spierziekte zit ik al meer dan 50 jaar in een rolstoel, een elektrische rolstoel.

We bezoeken onze vakantiewoningen ook regelmatig om de kwaliteit te waarborgen, zodat de woningen netjes zijn, schoon en de hulpmiddelen beschikbaar en werkend.Onze beheerders weten dat u komt. Zij wijzen u de weg in de vakantiehuizen en zijn beschikbaar voor vragen en in noodgevallen.


Canet en Roussillon, Frankrijk
Appartement Nereides
Canet Plage, Frankrijk
En eenmaal geboekt kunt u er zeker van zijn dat het door u geboekte vakantiehuis ook echt beschikbaar is. Op onze beschikbaarheidskalenders kunt u precies zien wanneer u en anderen geboekt hebben.

En nu kunt u boeken. Onze beheerders en wij verwelkomen u graag in onze favoriete vakantiebestemmingen.Geen opmerkingen: