27 december 2013

Gehandicapten op locatie

In een vorig Blogbericht heb ik gesproken over vakantiewoningen en de toegankelijkheid hiervan. En hoe moeilijk het soms kan zijn (spreek uit eigen ervaring) om een goed rolstoeltoegankelijk vakantiehuis te vinden. Sinds 2001 verhuurt, Gehandicapten.com, al aangepaste vakantiehuizen, waar we zelf ook verblijven in een elektrische rolstoel.

Maar niet alleen de vakantiewoning zelf is belangrijk. Evenzo belangrijk is de locatie. Waar wil je jouw vakantie doorbrengen? Boven op een berg, op 9km van het strand, aan een zandpad, enz. Alles heb ik al meegemaakt of kan ik voorbeelden van geven. Als rolstoeler wil je ook gewoon de voordeur uit en lekker aan de wandel. De vakantiewoningen van Gehandicapten.com / alias Wheelchair Thailand Hua Hin liggen allemaal in de bewoonde wereld op loopafstand van strand, zee, meer, winkels, restaurants, etc. En misschien nog wel belangrijker. Ook in vlakke gebieden, zodat je ook zelfstandig de deur uit kan en geen hulp nodig hebt om te duwen.

Dus bekijk eens onze lokaties. Hier zijn onze Google Maps, die openbaar op het WWW te vinden zijn.
  • De vakantiewoningen in Hua Hin, Thailand. Zoom in op de kaart en klik op de groene huisjes. Het appartement ligt in het centrum en de villa's aan de rand van het centrum. De rolstoeltjes geven aangepaste toiletten aan en de zonnetjes betonnen op- en afritten naar het strand. Aangepast openbaar vervoer is er niet, maar wel onze aangepaste bus.
  • Het appartement in Canet Plage, Frankrijk ligt op 700m van zee. Rondom liggen alle voorzieningen die je zoekt op vakantie en deze liggen allemaal binnen loopafstand. Openbaar vervoer is toegankelijk. Vliegveld en TGV station liggen op 15km en zijn met de toegankelijke stadsbus te bereiken. De bus stopt op 300m van het appartement.
  • De vrijstaande vakantiewoning in Velence, Hongarije ligt op 100m van het Velencemeer. Het is een klein stadje met goede voorzieningen, waar families met jongere kinderen of senioren het prima naar hun zin zullen hebben. De trein naar Boedapest is rolstoeltoegankelijk.
Hier alvast de kaart van Hua Hin, Thailand. Op 24 December 2013 voor het laatst bijgewerkt.


View Wheelchair accessible Hua Hin - Thailand in a larger map


Vragen over onze lokaties? Wil je meer informatie? Neem kontakt op zodat wij je alle informatie kunnen geven die je zou willen hebben. Weten we het niet dan vragen we het na bij onze beheerders. Zij kennen de weg en spreken de taal.

Groetjes van Hanneke Fronik, Theo en Johanna, Mishi en Eva, Pannida en Hans, Kan, Kiao, Lek en Fon. Wij verwelkomen u graag in een van onze accommodaties.

Geen opmerkingen: