16 juni 2013

Hongarije, Rolstoel aan het Velencemeer.

Een eerder blogbericht ging over Hongarije, onbekend maakt onbemind.

Als vakantieland lijkt het veel op Oostenrijk en veel Hongaren spreken dan ook een woordje Duits.

De meren in Hongarije lijken veel op die van Oostenrijk. Niet zo diep en lekker warm water.
Dus al vroeg in het seizoen komen de mensen te voorschijn om te wake boarden, te roeien, te surfen, te zwemmen, enz. Fietsers komen langs tijdens hun rondje om het meer van Velence, rolstoelgebruikers drinken iets op een terrasje, kinderen spelen op het strand, in het water of op de speeltoestellen. Wandelaars slenteren voorbij. En allemaal kijken ze naar of nemen ze deel aan de activiteiten op het water. Wat een leuk tijdverdrijf.

Nu kunnen de meeste mensen zich al een voorstelling maken hoe dit eruit ziet. Maar om het Velencemeer te laten zien in al zijn glorie hier toch maar een filmpje. Veel plezier.

 
 
Wil je meer informatie schroom dan niet om een mailtje te sturen naar Gehandicapten.com , de verhuurder van een aangepaste vakantiewoning in Velence, Hongarije.
 
De vrijstaande rolstoeltoegankelijke vakantiewoning is geschikt voor 6 personen en heeft een privé zwembad. Deze vakantiewoning bevindt zich op 100 meter afstand van het strand in dit filmpje. Meer informatie op de website van Gehandicapten.com 

Geen opmerkingen: