01 juli 2013

All inclusive vakantie met begeleiding voor gehandicapten.

Reizen voor gehandicapten is niet zo vanzelfsprekend. De keuze is vaak beperkt. Georganiseerde groepsvakanties voor ADL zelfstandigen, die gebruik maken van een duwrolstoel zijn er in overvloed. Dit gaat vaak ten koste van de zelfstandigheid van de gehandicapte, want een scootmobiel mag dan ook niet mee.

Individueel begeleide of groepsvakanties voor gehandicapten in een elektrische rolstoel zijn er zeker niet. Tot nu dan. Want Gehandicapten.com biedt nu all inclusive vakanties aan voor zwaar gehandicapten die niet alleen kunnen reizen. Gediplomeerde en BIG geregistreerde verzorgers/verpleegkundigen zijn de begeleiders tijdens de gehele reis. En ze hebben de supervisie over de lokaal Engelssprekende Thaise verzorgers.

Begeleidster op all inclusive vakantie voor zwaar gehanadicapten.
Naar Hua Hin, Thailand. Accommodatie van http://www.gehandicapten.com


 
Een geheel verzorgde reis van 14 dagen / 12 nachten inclusief tickets, alle maaltijden en excursies kost met 1 op 1 begeleiding circa € 3500. Exclusief eventuele overnachting in Bangkok.

Op het programma staan tempelbezoeken, drijvende markt, de grootste vlooienmarkt van Aziƫ, strand, winkelen, paleizen, Bangkok, dansvoorstelling, River Kwai, olifantenritje, etc.

Tijdstip van de reis is te zelf te bepalen. De gehandicapte besluit zelf wanneer hij/zij wilt reizen.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden via email met Gehandicapten.com

Begeleide reizen naar Frankrijk en Hongarije zijn ook mogelijk in overleg.

2 opmerkingen:

Begeleiding zei

mooi dat dit door jullie mogelijk word gemaakt, heb hier echt respect voor.

WheelchairThailand zei

Hallo Peter, We hopen natuurlijk dat we jou als begeleider een keer in Thailand mogen begroeten. Als je meer informatie wilt stuur dan een email naar info@gehandicapten.com