24 oktober 2010

Rolstoel taxi van Bangkok naar Hua Hin Thailand

2 Oktober 2010, Rolstoeltaxi
Chauffeur Keang, vriend Fred en Jan in zijn elektrische rolstoel.
Suvarnabhumi Airport Bangkok Thailand.

In 2005 ondernamen wij onze eerste reis naar Hua Hin Thailand. Dit was een spannende onderneming. Niet alleen afwachten hoe de accommodatie was, maar ook erop vertrouwen dat het taxibedrijf ons goed begrepen had. Gelukkig ging dat allemaal goed.

Nu in 2010 is voor onze gasten het regelen van goed vervoer nogal makkelijk. We regelen op verzoek een rolstoeltoegankelijke bus met chauffeur die keurig op tijd op het vliegveld staat te wachten.

Hoe gaat dit? Gasten geven aan dat zij ook rolstoelgeschikt vervoer willen van Bangkok naar een van onze accommodaties in Hua Hin. Samen met onze Thaise werknemers / vrienden reserveren wij een taxi. Op de dag van aankomst haalt de chauffeur de oprijgoten op en rijdt naar Bangkok. De chauffeur staat te wachten in de aankomsthal met een naambordje. Zodra u elkaar gevonden heeft neemt hij de bagage over, helpt met instappen en rijdt uw gezelschap naar onze villa of ons appartement in Hua Hin. Onderweg zal hij een pauze inlassen voor toiletbezoek, iets te drinken of te eten kopen, geld uit een ATM trekken of gewoon om de benen te strekken. Een enkele rit (230km) kost 3.500 Baht oftewel ongeveer 83 Euro.

Maar ook als u niet verblijft in een van onze accommodaties kunnen wij een taxi voor u regelen. U kunt verzekert zijn dat de taxi ook daadwerkelijk rolstoelgeschikt is. Voor meer info kunt u emailen naar Hanneke Fronik .

Geen opmerkingen: