14 oktober 2010

Zorgvakanties / groepsvakanties Thailand aangeboden

September 2010
Accommodaties Gehandicapten.com, Hua Hin

Met ingang van april 2011 kan Gehandicapten.com op haar lokaties in Hua Hin ook zorgvakanties aanbieden voor lichamelijk gehandicapten. In samenwerking met een lokaal thuiszorgbureau kan gedurende het gehele verblijf 24 uurs zorg geboden worden. Afhankelijk van de zorgvraag kan huishoudelijke, begeleidende, verzorgende en/of verpleegkundige hulp geboden worden. De zorg wordt geboden door gediplomeerde verzorgers en verpleegkundigen.

Wij kunnen zorgen voor begeleiding tijdens de vlucht en de transfer naar onze accommodaties in Hua Hin, Thailand. Een excursieprogramma is onderdeel van deze reis. Gehandicapten.com werkt uitsluitend met ervaren krachten.

De accommodaties van www.gehandicapten.com zijn rolstoeltoegankelijk. Hulpmiddelen voor een goede en comfortabele verzorging zijn aanwezig.

Zorgvakanties kunnen onder bepaalde voorwaarden gedeeltelijk gedeclareerd worden op een Persoonsgebonden budget, PGB. Daarnaast zijn er verschillende fondsen die een bijdrage kunnen verlenen voor de meerkosten van een vakantie.

Voor meer informatie over zorg, e.d. stuur een email naar info@gehandicapten.com

Geen opmerkingen: