21 december 2010

Gehandicapten.com trakteert.

Goed nieuws voor onze huidige en aankomende gasten in 2011. Maar ook voor iedereen die overweegt dit jaar bij ons te boeken. Dit jaar vieren we een heuglijk feit.


Gehandicapten.com is jarig.
In 2011 bestaat Gehandicapten.com 10 jaar.
Daarom trakteren wij alle gasten op een locale belevenis.

In de afgelopen 10 jaar hebben wij u als onze gasten mogen ontvangen in een van onze rolstoeltoegankelijke vakantiewoningen. Of we ontvangen u in 2011 voor de eerste keer als onze gast in Frankrijk, Hongarije of Thailand. Uw loyaliteit, uw vertrouwen en uw feedback waarderen wij als geen ander. Als dank trakteren wij alle gasten in 2011 op een locale belevenis zoals een wijnproeverij, een bezoek aan een wellness centrum of een excursie naar een locale attractie. Vanzelfsprekend kunnen ook de rolstoelgebruikers onder u hieraan deelnemen.

In de toekomst blijven wij ons inzetten om uw vertrouwen te behouden en zullen we uw feedback gebruiken om onze locaties en diensten te verbeteren. Onze beheerders in Velence en Canet en Roussillon en onze huishoudsters in Hua Hin zullen u met plezier blijven ontvangen in onze aangepaste accommodaties en uitstekend zorg dragen voor u en uw reisgenoten.

Met vriendelijke groet,

Hanneke Fronik

Geen opmerkingen: