22 december 2010

Feestdagen en vakantie.

1 opmerking:

WheelchairThailand zei

Reactie van een van onze gasten.

Beste Hanneke en Jan,

Wij zijn weer terug in Nederland na een kleine maand in het Verre Oosten. Het was wel even wennen aan het grote temperatuursverschil, maar we zijn nu, na de jetlag, alweer gewend aan de kou.
We hebben samen met Ton en Marjan en onze vrienden Wil en Sjaak een hele leuke tijd in Hua Hin gehad. Het huis was mooi en met de hellingbaan, de brede deuren en geen drempels goed aangepast. De badkamer was ook groot en voor de rolstoel goed toegankelijk. Wat ik wel jammer vond is dat ik niet zelf het bed in kon komen, wat ik anders wel kan. Doordat er een ombouw om het bed is ontstaat er een gat van zo’n 20cm tussen het matras en de rolstoel. De papagaai helpt dan ook niet veel want als je je eraan optrekt komt de papagaai naar beneden. Wellicht dat voor andere gehandicapten dat geen probleem is omdat ze de tillift gebruiken maar voor mij was het niet echt makkelijk.
Onze aankomst was zeer prettig met een gevulde koelkast (met heerlijk brood!) verzorgd door een zeer vriendelijke Oe (sorry, als ik haar naam niet goed heb). Ze heeft prima voor ons gezorgd en alles keurig gewassen en schoongemaakt. Ik moet zeggen dat dat zeer luxe is, als er iemand is die allerlei dingen voor je doet. Jullie hebben een heel mooi huis gebouwd met een mooi zwembad waar dankbaar gebruik van is gemaakt. Wel vonden de anderen het jammer ,dat de “gewone” badkamer wel erg klein was. En een aandachtspuntje is mogelijk ook het feit dat je in de kamer met de hoogslaper eigenlijk de airco niet aan kunt zetten omdat de bovenslaper de volle laag krijgt.
Ik hoop dat jullie iets hebben aan onze opmerkingen en er misschien iets mee kunnen doen.
Wij hebben in iedere geval een hele leuke week gehad en zullen Hua Hin zeker nogmaals bezoeken.
Prettige jaarwisseling toegewenst en alle goeds voor 2011!
Vriendelijke groeten
Elly en Ben