19 juli 2010

Groepsreizen voor gehandicapten naar Thailand

17 oktober 2008, Bangkok
Suvarnabhumi Airport, Thailand

Toegankelijke accommodaties voor groepen in verre exotische streken zijn nauwelijks beschikbaar. En als deze vakantieverblijven wel rolstoeltoegankelijk en beschikbaar zijn, dan zijn ze of niet geschikt voor groepen of ze liggen in de middle of nowhere zoals vroeger de instellingen voor gehandicapten op de veluwe. En dat is nu juist wat je niet wilt tijdens een vakantie.

Je wilt ook als rolstoelgebruiker in een accommodatie verblijven waar je makkelijk met je rolstoel uit de voeten kan om vervolgens zelfstandig de omgeving te verkennen. Je wilt niet voor elk wissewasje een taxi bestellen of de begeleider vragen om het voor je te doen. Dat doe je thuis ook niet. Daarnaast wil je een accommmodatie die met een groep betaalbaar is.

Heb je plannen of zou je plannen willen maken met een groep, neem dan eens contact op met info@gehandicapten.com. Zij hebben aangepaste vakantiewoningen in Hua Hin, Thailand. Hier kunnen maximaal 12 personen verblijven, waarvan 8 rolstoelgebruiker kunnen zijn. Bij het gelijktijdig huren van meerdere vakantiehuizen kan de groep korting krijgen. Zo wordt een groepsreis met begeleiding betaalbaar.

Geen opmerkingen: