06 juli 2010

Spa en Wellness, rolstoeltoegankelijk

We schrijven 9 mei 2009. Lokatie Spa en Wellness centrum in Velence aan het Velencemeer. Tijdens ons verblijf in een rolstoeltoegankelijke vakantiewoning brengen we een bezoek aan het pas geopende Wellness centrum. Het centrum is volledig rolstoeltoegankelijk. Helaas heeft Jan een hekel aan water dus ga ik gewapend met fotocamera op onderzoek uit.

Op de begane grond bevinden zich meerdere binnen en buiten zwembaden, een thermaalbad en een sauna. En natuurlijk een kleedhokje geschikt voor rolstoelen, een aangepaste wc en een douche inclusief beugels en alarmsysteem. Op de eerste verdieping ligt het Wellness gedeelte. Meerdere sauna's, thermaalbaden en dompelbaden. Ter bevordering van een goede gezondheid zijn massages en kuurbehandelingen mogelijk. En na het opwarmen, afkoelen, inweken en doorkneden kan men genieten van een lekkere maaltijd op het terras met uitzicht over het Velencemeer.

Het Spa en Wellness centrum ligt op loopafstand van onze vakantiewoning voor mensen met een functiebeperking. Dit vakantiehuis is geschikt voor rolstoelgebruikers. Meer info over deze woning voor gehandicapten staat op deze website.

Voor meer informatie mag u ook contact opnemen met info@gehandicapten.com

Geen opmerkingen: